Inflyttning pågår!

 

I Norrtälje har UBAB varit med och levererat stommen till Brf. Juvelen. Index Residence AB är UBABs kund och har stora planer för bostadsutvecklingen i Norrtälje.

Index Residence har hittat och utvecklat ett fantastiskt läge för Brf Juvelen. Bara några minuter till busscentralen nere på stan och en innergård som badar i sol i bästa söderläge.
Genom att bygga smart och effektivt får bostadsköparen en modern lägenhet till ett vettigt pris. Det sammanhängande kvarteret är fem våningar högt och har elva trapphus. Lägenheterna, som bland annat har en stor andel 2-rumslägenheter har gått snabbt att sälja. UBABs system med prefabricerade betongelement ger en energisnål och trygg stomme. UBAB har levererat betongstommen med välisolerade ytterväggar, brandsäkra och tysta lägenhetsskiljande innerväggar och bjälklag, stabila betongtrappor och rymliga balkonger. På gården ett parkeringsdäck i två plan till de boende. Hela stommen har levererats färdigmonterad med målade fasader och fönster från fabrik.

 

Brf Juvelen 2

Föregående nyhet:
ICAs nya huvudkontor får trappor från Ulricehamns Betong AB
UBAB hållbarhetsredovisning 2017
Nästa nyhet:
Hållbarhetsredovisning