Stort intresse för Sverigehusets bostadsrätter i kvarteret Stiernhielm.

Montage av UBABs stomme pågår för fullt. Intresset har varit stort för den sista etappen i kvarteret Stiernhielm, Mölndal. Lägenheterna är slutsålda och inflyttningarna kommer att starta under våren/sommaren 2015. Hela kvarteret kommer då att vara färdigställt med garage, generösa gårdar och övriga bostadshus.

UBAB levererar nu stommarna till garaget och till det sista huset i kvarteret Stiernhielm. Det är Skanska Sverige AB som är UBABs kund och entreprenör med Sverigehuset AB som sin kund och Byggherre. Montaget pågår för fullt för det sista huset och beräknas vara klart under januari. Etappen består av ett underjordiskt garage på 5000 kvadratmeter och 62 bostadsrättslägenheter som snabbt blev slutsålda.

Kvarteret ligger vid Naturreservatet Safjällets södra fot i Mölndal och i anslutning till Toltorpsdalen på en perfekt adress för den som gillar stadens puls lika mycket som skogens lugn.

Stiernhielm är planerat och ritat av White Arkitekter och består av sex olika hus med lägenheter utförda både som bostadsrätter och hyresrätter. Det blir lägenheter med praktiska planlösningar där man trivs. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats. Femrumslägenheterna har till och med två balkonger, en på varje sida.

Gestaltningsbilder av White Arkitekter

Gestaltningsbilder av White Arkitekter

Föregående nyhet:
Elins gård, nu lyfts 117 lägenheter på plats.
Betongelement lyfts på hus
Nästa nyhet:
Sista elementet på plats - 178 lägenheter i Helsingborg